MENÜ

Fashion rebel
FORGASSUNK MINDENT A FEJETETEJÉRE!

Hippijel kivágásos felső

 

hozzávalók:

- egy olló

- egy nem túl márkás szabdalnivaló felső

- és egy pár olcsó szines szalag, vagy flitter

- egy jól látható szinű ceruza

+ egy ki kreativitás sem árthat...Határozatlan

elkészités:
Fogd meg a ceruzát és rajzolj egy bármilyen alakot a felsődre, majd az olló segitségével vágd ki! Én peasjel alakút rajzoltam, de neked lehet bármi más is... Miután kivágtad a felsőd (és van elég időd) az alakot körbevarrhatod egy pár flitterrel, hogy dizájnosabb legyen, vagy akár szalagokat is haszálhatsz.

 

 

Hírek

 • Bella Thorne kampányol
  2012-10-14 15:19:22

  Bella Thorne

  Több fiatal sztár is csatlakozott az Anti-Bullying PSA kampányhoz, amely lényege a fiatalokkal szembeni lelki és fizikai bántalmazások megállítása.

   

   

  A Love is Louder kampány után a My Life My Power Anti-Bullying PSA hívja fel az emberek figyelmét a változtatásra. Az új szervezkedés lényege, hogy megállítsák – vagy legalábbis csökkentsék – a fiatalok ellen irányuló lelki és fizikai bántalmazásokat.

  A program első reklámarca a Shake It Up sztárja, Bella Thorne volt, aki egyvideóban, könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy bizony ő is áldozatául esett a fenyegetéseknek és megfélemlítéseknek. Mára már kibővült a hírességek listája, így csatlakozott a mozgalomhoz Stella HudgensKeana TexeiraFivel StewartVanessa LengiesCassie Scerbo, Reene Olsted ésRick Malambri is.

  A kampány október 22-én debütál Burbankban.


Asztali nézet